maandag 3 augustus 2015

Maandag 3 augustus 2015 : naar Bangkok

[Steven] Mijn vakantie naar Italië is nog maar net voorbij, en ik zit alweer op Schiphol om met Pablo naar Hanoi te vliegen! Ja, we gaan heerlijk twee weken naar Vietnam; het was misschien beter geweest als er wat meer tijd had gezeten tussen de twee vakanties, maar in de 'onderhandelingen' kwam het zo uit. En het lijkt ook niet bezwaarlijk, want Italië met vrienden, en Vietnam met Pablo, leveren waarschijnlijk heel verschillende ervaringen op. 

Pablo heeft zelf ook een andere vakantie-ervaring achter de rug, want hij is net teruggekomen van een natuurkunde cursus van vier weken in Oxford. Hij vond het nog mooier dan vorig jaar in Cambridge - interessantere stad, "scherpere" mede-studenten - dus de kans is groot dat hij volgend jaar weer zo iets wilt doen. Ik ben benieuwd waar hij dan heen gaat (Harvard misschien?!).

Op Schiphol nemen we een uitsmijter en vullen we de visa formulieren voor in. Ik stel Pablo een programma voor van dingen die we in Vietnam kunnen doen, en hij gaat er 100% mee akkoord. Oeff! In Hanoi moeten we de meeste dingen nog regelen, maar volgens de Lonely Planet is dat niet zo moeilijk. 

We vliegen nu eerst met KLM naar Bangkok, en dan morgen met Vietnam Airlines naar Hanoi. Over 14 dagen vliegen we dan terug uit Saigon. Wat een heerlijk vooruitzicht! 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten